Paaswedstrijd: win het nieuwe album van Frans Bauer! ( afgelopen )

frans bauer
© RV

Frans Bauer heeft sinds begin deze maand een nieuw album in de rekken liggen: ‘Levenslied’.  Speciaal voor Pasen, geven we graag twee exemplaren van dit album weg. 

Frans is dolenthousiast over het resultaat : “Met dit album ga ik verder waar ik bijna 25 jaar geleden begon : het onvervalste, pure levenslied, met een eigentijds geluid. Het album bevat liedjes voor ieder moment. Beladen teksten voor emotionele momenten, maar ook een vrolijke noot voor de feestelijke momenten. Tijdens de theatertour waarmee ik nog tot en met juni door Nederland en België trek, zal ik zeker een aantal nieuwe liedjes ten gehore brengen.”

Win ‘Levenslied’ van Frans Bauer

Wij geven met veel plezier 2 exemplaren van het het album ‘Levenslied’ weg! Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

Voor een geldige deelname:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: wat is de naam van de toernee waarmee Frans Bauer binnenkort ook enkele theaters in Vlaanderen aandoet?
  • Vergeet je adres niet te vermelden!

De wedstrijd loopt tot en met 14 april 2018.  Winnaars worden verwittigd en het album wordt per post opgestuurd. Veel succes!

advertentie