Bestel nu de nieuwe cd Sommers Of 69 van Willy Sommers

Willy Sommers toert al 5 jaar langs onze Vlaamse culturele centra met zijn programma Het Erfgoed van…, een programma dat na al die jaren nog steeds enorm aanslaat bij het publiek en waarvan het succes keer op keer bewijst dat de Vlaming het oude repertoire van Willy maar al te graag blijft omarmen. Het aanhoudende succes van deze theatertour heeft Willy geprikkeld om op zoek te gaan naar Het Erfgoed waarnaar hij zelf zou willen gaan luisteren en dat bracht hem uiteindelijk terug bij zijn eigen roots.

Willy begon zijn carrière destijds bij The Yeats, een coverband die werd opgericht in 1969. Toen Willy eerder vorig jaar begon na te denken over een nieuw album en een thema daarvoor, was de link voor hem dan ook snel gelegd : het moesten allemaal nummer uit 1969 worden…Willy ging opnieuw grasduinen in het coverrepertoire van The Yeats van het jaar 1969, en het resultaat werd een album vol nostalgische popmuziek. De sultan van Pukkelpop wil er zijn jonge fans maar al te graag mee laten

Kennismaken met de popmuziek die dit jaar exact 50 jaar geleden uitgebracht werd en die destijds niet alleen op Willy een diepe indruk heeft gemaakt, maar ook de hele muziekindustrie blijvend heeft veranderd. Nummers van onder andere The Turtles, The Monkees, Tom Jones, etc kregen allemaal een nieuw kleedje.

Het album Sommers Of 69 verschijnt op vrijdag 23 augustus aanstaande.

Bestel hier het album Sommers Of 69

advertentie