12 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024

Christoff, Swoop, DJ Ward, Rene Redley en Jan Smit naar het Gentse ‘Festival van de Ambiance’

Zaterdag 30 november kan je in ’t Kuipke Gent terecht voor de 9de editie van het ‘Festival van de Ambiance’. Na de aankondiging van Lindsay, Willy Sommers, De Romeo’s en de exclusieve doortocht van de razend populaire Nederlandse feestmaker Snollebollekes (‘Links rechts’, ‘De vloer is lava’, ‘Snollebollekes’) voegt concertorganisator House Of Entertainment vandaag Christoff (‘Zeven zonden’), Rene Redley (‘Wat een lekker ding’), Jan Smit (‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Als de morgen is gekomen, Swoop (De Sardienendans) én allround party-DJ Ward toe aan de line-up. Op www.festivalvandeambiance.be bestel je nu jouw tickets.

Elk jaar zijn ze in grote getalen aanwezig en verbroederen ze in ’t Kuipke Gent, de liefhebbers van muziek en ambiance. “Op de tribunes zitten de mensen die komen voor de optredens en op afstand enthousiast staan mee te zingen en te zwaaien. Op het middenplein staan de ambiancemakers. De drankjes binnen handbereik, zodat ze hun dorst kunnen lessen na de zoveelste polonaise en alles gaat er gemoedelijk, gezellig en broederlijk aan toe. Dankzij de bezoekers en artiesten is het ‘Festival van de Ambiance’ de voorbije jaren uitgegroeid tot een vaste waarde. Volgend jaar vieren we onze 10de verjaardag, maar als je de affiche bekijkt van 30 november zou je denken dat we die nu al vieren, want zo straf zijn de namen die we verzamelden”, zegt organisator Kris Bloemen van House Of Entertainment.

Na de aankondigingen van Willy Sommers, De Romeo’s, Lindsay en de exclusieve doortocht van dé ambiancemaker Snollebollekes, worden vandaag ook Christoff en Jan Smit toegevoegd aan de line-up. Met zijn ‘Sweet Caroline’, ‘Zeven zonden’ en nog een rits hits, weet Christoff hoe hij de massa moet bespelen en inpakken. Datzelfde is ook van toepassing voor zijn KLUBBB 3-collega Jan Smit. Met ‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Vrienden voor het leven’ en ‘Als de morgen is gekomen’, zorgt de populaire en sympathieke Volendammer steeds voor onvergetelijke momenten.

Voor Kempenaar Rene Redley is het de eerste keer dat hij op de affiche staat van het ‘Festival van de Ambiance’. “Voor mij wordt dit inderdaad één van de hoogtepunten van het jaar. Gent is een mooie stad en ’t Kuipke is een unieke locatie. Eén keer per jaar wordt hier gekoerst en gefeest. Mijn fans zijn enthousiast en al onderling aan het afspreken om hun vervoer te regelen. Zalig!”

Allround-DJ Ward en partyformatie Swoop, bekend van ‘De sardienendans’, ‘Doe de Swoop’, ‘Café aan de haven’ e.v.a., vervolledigen de line-up.

Het 9de ‘Festival van de Ambiance’ vindt plaats op zaterdag 30 november in ’t Kuipke Gent, met optredens van Snollebollekes, Jan Smit, De Romeo’s, Rene Redley, Lindsay, Christoff, Willy Sommers, Swoop en DJ Ward. Tickets en info, www.festivalvandeambiance.be 

Het ‘Festival van de Ambiance’ is een organisatie van House Of Entertainment. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today