17 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023
17 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023

Bart Kaëll: ”Ik werd aangesproken als “madeleineke”

Foto: DPG Media

Bart Kaëll heeft zijn moeder uitgenodigd voor een etentje in restaurant Brassi in het Kursaal van Oostende. Ze wordt 89 jaar en dus is een feestje niet overbodig.

Als er door TV Familie wordt gevraagd hoe het gaat met haar gezondheid antwoordt Bart: “relatief goed, ze klaagt wel eens over haar rug en stijfheid maar ja je kunt moeilijk oud worden zonder het te zijn hé”.

De kranige dame rijdt zelfs nog met haar auto en neemt regelmatig de trein. Wekelijks gaat ze ook verschillende kilometers wandelen.

Qua uiterlijk wordt er door veel mensen uit de omgeving van Bart Kaëll gezegd dat hij op zijn moeder lijkt. Maar meer en meer verwijst men ook naar zijn vader zaliger. “Toen ik vroeger als kind naar school ging, werd ik wel eens aangesproken als ‘madeleineke’. Mijn moeder heet Madeleine en er waren dus mensen die vonden dat ik hard op haar leek. Ofwel was dat al een teken aan de wand”, aldus Bart Kaëll aan TV Familie.

Sinds de dood van zijn vader zijn Bart en zijn mama nog meer naar mekaar toe gegroeid en hebben ze geleerd om écht met elkaar te praten.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today