15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Miguel Wiels ontgoocheld: “K3 staat niet voor geweld of drugs”

Foto: Photo News

Miguel Wiels reageert ontstemd op 3K, het nieuwe nummer van de Nederlandse rapper Gofast die van Oya Lélé een nummer of geweld en drugs heeft gemaakt.
“Het probleem is: wij hebben er 21 jaar enorm over gewaakt om K3 een positief project te houden. Dan is het logisch dat we onze muziek niet graag linken aan geweld of drugs. Dat kan echt niet,” klinkt het duidelijk bij Miguel Wiels.

Studio 100 bekijkt welke (juridische) stappen ze kunnen ondernemen en is de dialoog aangegaan met de tegenpartij. “Momenteel beraden we ons en bekijken we wat de verdere stappen kunnen zijn,” klinkt het bij Studio 100-woordvoerder Jan Pieter Boodts.

Ondertussen staat er bij de videoclip van Gofast op Youtube vermeld dat het nummer een ‘parodie’ is, waarmee de Nederlandse rappers zich juridisch indekken.
“Heel slim bekeken van die gasten,” moet ook Miguel Wiels toegeven in Dag Allemaal. “Want hoe je het draait of keer, waarschijnlijk waren ze vooral uit op publiciteit en op dat vlak zijn ze zeker in hun opzet geslaagd.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today