-0 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 maart 2023
-0 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 maart 2023

Sandra Kim: “Ik heb serieus op mijn tanden moeten bijten”

Foto: VRT

Sandra Kim is vijftig geworden en heeft dat gevierd met een groots concert in Oostende. In die vijftig jaar heeft Sandra tal van prachtige momenten meegemaakt, zowel op professioneel als privévlak en daar kan ze zich alleen maar gelukkig om prijzen.

“Maar ondanks dat ik 50 ben geworden blijf ik dezelfde vrouw met dezelfde gedachten. Als ik in de spiegel kijk, zie ik geen vrouw van vijftig. Ik heb al enkele rimpels, maar dat zijn rimpels van mijn leven”, lacht ze in Dag Allemaal.

Perfect gelukkig zou Sandra zich niet durven noemen. Maar mocht ze haar leven een cijfer moeten geven, dan gaat ze toch voor een mooie zeven. “Niemand heeft een perfect leven, maar ik ben gelukkig.”

De voorbije jaren kende het succes van Sandra een heropflakkering en dat allemaal dankzij haar deelname aan ‘The Masked Singer’. Een periode waarin ze toch veel doorzettingsvermogen heeft moeten tonen.

“Ik heb een paar keer serieus op mijn tanden moeten bijten. Dat was echt een zware periode. Het was lockdown, dus ik moest elke dag alleen naar Londerzeel rijden om te repeteren. Daarnaast moest ik nog eens alles geheim houden. Ik wou eerst niet meedoen aan het programma omdat ik bang was, ik kende het format niet. Maar de mensen rondom mij hebben me overtuigd en nu blik ik heel positief terug op dat avontuur.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today