5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

Shania Gooris: “Hij is een kopie van zijn vader”

Foto: DPG Media

De kinderen van Sam Gooris en Kelly Pfaff werken volop aan hun toekomst. Beide zijn nog volop aan het studeren en zitten vaak met hun neus tussen de boek. Al zijn ze het wel een beetje beu.

“Voor mij mag het zo snel mogelijk stoppen. Ik ben inmiddels 23 en ben er echt wel klaar mee, hoewel ik deze richting koos omdat het me boeide en ik denk dat ik met zo’n diploma werk kan vinden. Nog even een tandje bijsteken, eens ik begin te studeren vlot het wel. Ik ben het type dat schema’s opstelt en zich kan verplichten om op het aangeduide tijdstip in de boeken te duiken”, zegt Shania in Gazet van Antwerpen.

Bij Kenji verloopt het allemaal iets chaotischer. Hij is niet bepaald het type dat graag studeert en bij wie het allemaal niet zo gestructureerd verloopt.

Broer en zus vertonen verschillende karaktereigenschappen, maar dat vinden ze juist positief. Zo houden ze elkaar in evenwicht.

“Iedereen zegt dat Kenji qua uiterlijk een kopie van zijn vader is, en ik ben een combinatie van de twee. Maar als je gaat kijken naar karakter heeft Kenji meer het zachtaardige van mama, en ik ben meer een flapuit.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today