16 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023
16 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023

Veerle over dramatisch einde in Boer Zkt Vrouw: “zeker een week heb ik gejankt”

Boer zkt Vrouw – Veerle
Foto: DPG Media

Veerle uit Boer Zkt Vrouw beleefde een dramatisch einde van haar liefdesavontuur in Boer Zkt Vrouw. “Na de opnames zijn Thibaut en ik 2,5 maand samen geweest, toen heeft hij het uitgemaakt”, onthult Veerle in Story.

“Van het ene op het andere moment heeft hij me verteld dat hij onze relatie niet meer zag zitten. De liefde was niet groot genoeg langs zijn kant. Wat voor mij als een donderslag bij heldere hemel kwam. Ik was er écht niet goed van”, aldus Veerle. Er werden immers volop plannen gesmeed om te gaan samenwonen…

“We zouden twee weken later gaan samenwonen. Iets waar Thibaut erg naar uitkeek, of zo liet hij toch uitschijnen. Alles was in orde gemaakt zodat hij zich hier thuis zou voelen.” Maar toen volgde dat ene telefoontje dat alles zou veranderen…

“Thibaut heeft het uitgemaakt aan de telefoon. Op twee minuten was alles tussen ons voorbij. Hij had zijn beslissing gemaakt en wilde me niet langer aan het lijntje houden”, was het harde verdict.

“Het voelde zo onwezenlijk, de grond zakte weg onder mijn voeten. Zo’n bocht van 180 graden… Zeker een week heb ik gejankt”, klinkt het emotioneel bij Veerle in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today