Loïc Nottet op de planken van de Ancienne Belgique

0
Loic Nottet
© AB Concerts

Loïc Nottet keert dit najaar terug naar het podium van de Ancienne Belgique met een veelbelovend nieuw album! Afspraak op woensdag 2 oktober in Brussel. Een niet te missen concert!

In 2014 ontdekten we hem als finalist in The Voice Belgique, in 2015 vertegenwoordigde hij met glans ons land op het Eurovisie Songfestival, waar hij met ‘Rhythm Inside’ knap vierde werd, en in 2016 sleepte hij de overwinning in de wacht bij Danse Avec Les Stars. Van Loïc Nottet hebben we het laatste nog niet gezien! Zijn debuutalbum ‘Selfocracy’ kwam uit in 2017 en schopte het al tot gouden en zelfs diamanten plaat.

Zijn jongste single ‘On Fire’, die op 30 november uitkwam, is niet uit de ether weg te slaan, en de bijbehorende clip telt intussen ruim 1,5 miljoen views op YouTube. Loïc Nottet keert dit najaar terug naar het podium met een veelbelovend nieuw album! Afspraak op woensdag 2 oktober in de Ancienne Belgique in Brussel.

Zaterdag 16 maart startte de exclusieve fan presale in een popup-store in Docks Bruxsel. De reguliere ticketverkoop start op maandag 18 maart om 10u.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here