Zoon Paul Severs eert zijn vader met nieuwe muziek

paul severs
© Entertainment Today

Om het verdriet rond zijn onlangs overleden vader te verwerken, brengt de zoon van Paul Severs binnenkort nieuwe muziek uit. Dat meldt Christophe Severs op sociale media.

Christophe Severs heeft het begrijperlijkerwijs erg moeilijk met het overlijden van zijn vader. Paul Severs overleed een paar weken geleden aan de gevolgen van een hartfalen. “Het gemis krijg ik in woorden niet uitgedrukt, de leegte is onwerkelijk…Soms denk ik dat hij gewoon op reis is en elk moment de telefoon zal rinkelen en ik zal horen “Christophe, ’t is papa hier he”. Ik zou zo graag uit deze surreële nachtmerrie ontwaken”, schrijft Christophe op Facebook.

Christophe wil zijn vader eren door binnenkort een muzikaal eerbetoon uit te brengen. “Wat ik kan zeggen, is dat ik binnenkort een song zal releasen, waar ik mijn verdriet in kwijt kon. Het heeft me geholpen met het verwerkingsproces en zal ook een ‘nieuwe start’ inluiden voor wat ik nog steeds beschouw als mijn grootste passie, nl. muziek. Het biedt me ook troost te weten dat ook ik aan mijn vaders muzikale nalatenschap een vervolg kan breien.”

Ook wil Christophe een aantal nieuwe samenwerkingen aangaan met mensen waar hij sterk in gelooft. Wat en wie hij daar precies mee bedoelt, belooft hij binnenkort te onthullen.

advertentie