11 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024

Ianthe Tavernier vervoegt cast musical ‘Iedereen Beroemd’

Ianthe Tavernier
© Judas Theaterproducties

Ianthe Tavernier, bekend van “De Buurtpolitie”, zal in de musical ‘Iedereen Beroemd’ de rol van Debbie spelen, de bekende zangeres die door Jean Vereecken (Sven De Ridder) wordt ontvoerd om zo de carrière van zijn dochter Marva (Joke Emmers) te lanceren.

Ianthe zal tijdens de Cultuurmarkt op zondag 26 augustus op het musicalpodium aan de Groenplaats ‘Vuur’ brengen. Een gloednieuw nummer uit de musical, van de hand van Jelle Cleymans. Het toonmoment van ‘Iedereen Beroemd’ vindt plaats om 17u. Naast Ianthe Tavernier zal ook Joke Emmers van de partij zijn en het nummer ‘Lucky Manuelo’ zingen.

Jelle Cleymans staat in voor de muziek en liedteksten van deze musicalcreatie. Regisseur Frank Van Laecke koos duidelijk voor bakken professioneel talent. Sven De Ridder speelt de rol van Jean Vereecken die op aandoenlijk, wanhopige wijze zijn dochter Marva, gespeeld door Joke Emmers, naar de top wil helpen.

Welke toppers er naast Sven, Joke & Ianthe nog zullen schitteren in de musical, dat kom je te weten op de cultuurmarkt op 26 augustus in Antwerpen. De musical ‘Iedereen Beroemd’ gaat in première op 17 februari 2019 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today