Jasper Steverlinck mag gouden plaat in ontvangst nemen

Jasper Steverlinck
© Tom Gorre

Voor zijn optreden vanavond op het Brussels Summer Festival in onze hoofdstad, heeft Jasper Steverlinck een gouden plaat in ontvangst genomen voor zijn recent uitgebrachte album ‘Night Prayer’.

Het album ‘Night Prayer’ kwam uit op 23 maart en bevat ondermeer de nummer 1-single ‘That’s Not How Dreams Are Made’, het music for life anthem ‘Here’s To Love’ en de zopas uitgebrachte nieuwe single ‘Broken’.

Het album kwam meteen binnen op de eerste plaats in de nationale ultratop album charts en tot op vandaag staat het nog steeds in de top 10 van de albums hitlijst in Vlaanderen.

Jasper over zijn Gouden Plaat: “Het is fantastisch om deze award in ontvangst te mogen nemen. Het is een beloning voor jaren hard werken (componeren, opnemen, concerten spelen) en het doet me enorm deugd dat dit een erkenning is die ik van de mensen, mijn fans, krijg. Het zijn zij die mijn muziek omarmd hebben en voor dit resultaat hebben gezorgd. Ik ben iedereen die mij gesteund heeft enorm dankbaar want zonder steun van radio, TV en pers, de mensen die mij online volgen, de fans die naar concerten komen enz was dit onmogelijk geweest. Ik ben blij dat dit harde werk resulteert in een gouden album.”

advertentie