Oostendse Burgemeester Van De Nacht laat je zorgen verdwijnen!

Koen Sabbe
© RV

Oostende heeft al heel wat bekende Vlamingen voort gebracht.  Denk maar aan Wendy Van Wanten, Lucy Loes, Arno Hintjens en Guga Baul.  Binnenkort kunnen we aan dat lijstje de naam van de Oostendse Nachtburgemeester Koen Sabbe toevoegen…

Koen Sabbe is één van de kleurrijkste personen die Oostende op dit moment rijk is.  Met The Care Lounge, bouwde hij een unieke kapperszaak uit.  Bekende Vlamingen zoals Loes Van Den Heuvel zijn er kind aan huis.  Sabbe was met zijn zaak trouwens een tijdje te zien in Het Klapsalon op VIER.

Koen is ook een graaggeziene gast op BV-feestjes.  Heel vaak vergezelt hij Loes Van Den Heuvel naar premières waar hij tot in de vroege uurtjes de sfeermaker is.  Sinds kort is Koen Sabbe ook de enige echte Nachtburgemeester van de Stad Aan Zee.  Net omdat hij met zoveel mensen in contact komt, is hij de uitgelezen persoon om die rol op zich te nemen.  Activiteiten van zijn stad promoten, zich inzetten voor goede doelen, festiviteiten in de kijker werken en openen… Koen Sabbe draait er zijn hand niet voor om.

Muziek? Een tweede passie!

Muziek laat niemand onberoerd en dat is ook bij Koen Sabbe het geval. “Er gaat geen dag voorbij zonder muziek,” steekt Koen van wal. “De muziek, showbizz, revue en variété: het heeft me altijd al gefascineerd. En nu is het tijd om zelf eens iets te proberen,” lacht hij mysterieus.

“Ik heb in Studio Fantastica in Oostende een eerste single opgenomen.  Als de ‘zingende’ Nachtburgemeester van de Stad Oostende wil ik met ‘Geluk Zet Je Zorgen Opzij’ (een nummer van Eveline Cannoot nvdr.) de mensen een goed gevoel bezorgen.  Want is dat nu niet het doel van muziek?” lacht hij.  Torenhoge ambities heeft Koen niet maar stiekem hoopt hij wel dat het nummer wordt opgepikt. “De single is in de eerste plaats bedoeld om mijn taak als Nachtburgemeester kracht bij te zetten.  Ik heb in elk geval veel lol beleefd aan de opnames van het nummer en ik hoop dat het bij de mensen een lach op hun gezicht tovert.”

De videoclip van het nummer wordt binnenkort opgenomen en de interesse in het project van Koen lijkt gewekt, want binnenkort wordt hij ook gevolgd door een cameraploeg die over hem en zijn exploten een reportage zal draaien.

‘Geluk Zet Je Zorgen Opzij’ van Koen Sabbe, de zingende Nachtburgemeester van Oostende, is binnenkort te beluisteren.  Wie meer informatie wil over de Nachtburgmeester van Oostende, kan een kijkje nemen op zijn Facebookpagina.

advertentie