Ria Valk helpt Ingrii aan nieuwe single!

Ingrii
© VDM Produkies

‘Als je bang bent in het donker, moet je fluiten’ zo luidt het gezegde. Ingrii heeft er nog iets anders op gevonden: ze zingt het uit! Met haar nieuwe single ‘Moeder Ik Ben Zo Bang’ wil ze alvast één ding duidelijk maken: bang zijn is zoveel leuker als je erover kan zingen!

Met elke single die ze al uitbracht, maakte Ingrii één ding heel duidelijk:  ze wil haar eigen kijk op het leven gereflecteerd wil zien in de muziek die ze brengt. De zangeres staat positief en opgewekt in het leven en dus tover haar muziek ook meteen een lach op je gezicht. Toch is ook Ingrii wel eens bang, maar de Stabroekse laat zich hierdoor niet in een hoekje drummen; integendeel: Ingrii zingt haar angsten een eind weg!

Voor haar nieuwe single ‘Moeder, ik ben zo bang ’, ging Ingrii een heel eind terug in de tijd. In 1973 had de Nederlandse Ria Valk een hit te pakken met ‘Moeder, ik ben zo bang’. Het nummer dat door Peter Koelewijn werd geschreven, sprak Ingrii meteen aan en ze besloot er meteen haar nieuwe single van te maken.

Ingrii’s versie van ‘Moeder, ik ben zo bang ‘werd van een tof nieuw arrangement voorzien door de Vlaamse producer David Vervoort. Dit nieuwe arrangement in combinatie met de ludieke tekst, zorgt voor de ultieme feelgood song die we dit najaar ongetwijfeld nog heel vaak zullen horen. Vanaf nu geldt het gezegde: ‘Als je bang bent in het donker… zet je Ingrii’s nieuwe single op!’

Ingrii stelt haar nieuwe single eind deze maand voor tijdens de opnames van de Vlaamse Top 10 van Ment TV in Lebbeke. Op 27 augustus om precies te zijn, komt het nummer uit als download op iTunes. 

advertentie