Stefan Van Loock signeert voetbalboek

0
© Tom Bergs

Iets meer dan een maand ligt ‘Terug naar Montevideo’ nu in de rekken, het gloednieuwe voetbalboek van voormalig sportjournalist Stefan Van Loock. Aanstaande zaterdag kan u de auteur scoren voor een handtekening.

Het boek vertelt het verhaal over het allereerste WK voetbal dat ooit werd georganiseerd, in Montevideo dus. Van Loock, huidig woordvoerder van de Rode Duivels, keert in het boek persoonlijk naar de hoofdstad van Uruguay terug om enkele zaken uit 1930 af te toetsen. De foto’s die hij ter plaatse schoot, zijn eveneens in het boek terug te vinden. Naast het verhaal over het eerste WK, vertelt Van Loock ook over de prestaties van onze toenmalige Rode Duivels (in het pré-Nainggolan-tijdperk) en John Langenus, de Belgische topscheidsrechter die tijd.

Ideaal voor Vaderdag

Het boek is in de handel te koop voor 25 euro en is uiteraard een niet te missen geschenk met Vaderdag op het komende programma. Wie zijn boek graag gehandtekend wilt, trekt best aanstaande zaterdag 26 mei tussen 10.30 uur en 12.30 uur naar Standaard Boekhandel Kampenhout. Ook Haachts auteur Peter Dejaegher zal er dan trouwens ‘De Muts’ signeren, een fictieverhaal over de para’s.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here