Trinxx verbaast op hoge hakken in Belgium’s Got Talent

0
trinxx
© Medialaan/VTM

Mannen die dansen op hoge hakken; het is eens iets anders en dus trokken Raf, Jef en Yannick van Trinxx naar de voorrondes van Belgium’s Got Talent.

Dansen op hakken van tien centimeter: het is voor vrouwen al geen sinecure; laat staan dat mannen het zouden kunnen.  En toch slagen Raf Van Puymbroeck, Jef De Prins en Yannick Van Damme van Trinxx er wonderwel in.

Tijdens de auditieronde van Belgium’s Got Talent slaagde het trio erin om elegant een street dance uit te voeren. Nog nooit vertoond in ‘Belgium’s Got Talent’.  Onmiddellijk ook een deelname met een boodschap want Trinxx wil met de act het hokjesdenken en enkele heersende taboes over genderidentiteit doorbreken.

“Je moet op elk moment 100 procent jezelf kunnen zijn. We vinden ook dat we op het vlak van rechten en aanvaarding van holebi’s en transgenders nog een hele weg af te leggen hebben, zeker internationaal. We kaarten met Trinxx die stereotypen en vooroordelen aan, want ook mannen kunnen en mogen dansen op hoge hakken”, zegt Raf Van Puymbroeck tijdens een interview aan ZiZo.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here