Wendy Van Wanten en Frans niet langer een koppel

Wendy Van Wanten en haar gezin
Wendy Van Wanten haar gezin - © Christof Desmedt

Afgelopen vrijdag vond in het Fakkeltheater de première plaats van ‘Wie Wordt De Man Van Wendy’. Grote afwezige toen was Frans, al jaren Wendy’s steun en toeverlaat.  “Hij past thuis op Estelle en Clément,” liet Wendy toen weten.  De waarheid is iets pijnlijker: Wendy en Frans zouden – volgens Frans zelf – uit elkaar zijn!

We lezen een zichtbaar aangeslagen Frans Vancoppenolle op zijn Facebook. Hij en Wendy zijn volgens hem niet langer een koppel.  De afwezigheid van Frans op diverse premières deed de geruchtenmolen aanzwengelen, maar altijd was er Wendy die Frans met een excuus verontschuldigde. “Frans is onlangs begonnen met de opstart van zijn eigen zaak en dat neemt de nodige tijd in beslag,” aldus Wendy.  Ook afgelopen vrijdag nog, tijdens de première van ‘Wie Wordt De Man Van Wendy’ was het niet Frans maar wel zoon Dylan die zijn moeder kwam aanmoedigen.  

Volgens Frans liggen de kaarten helemaal anders.  “Jammer dat ik nooit heb mogen komen kijken naar ‘Wie Wordt De Man Van Wendy’.  Ik was niet welkom. Niet op de première en ook niet op op de donderdag ervoor. Estelle had helemaal geen tennis en Clement heeft nog nooit huiswerk gemaakt op vrijdag!” laat Frans op zijn Facebookpagina weten. 

Dan moet hij het druk gehad hebben met zijn eigen zaak?  “Ik ben helemaal niet van plan en ook nooit van plan geweest om terug een eigen zaak op te starten,” vervolgt hij. 

Al drie weken niet meer samen

Volgens Frans leven hij en Wendy al een paar weken niet meer onder hetzelfde dak.  “Ik ben intussen al meer dan drie weken buiten gezet, uit huis, met niets na 12 jaar alles te hebben gedaan uit liefde voor haar.”  Wendy en Frans leefden al die tijd feitelijk samenwonend.

Frans vervolgt aangeslagen: “Ik ben helemaal nooit van plan geweest om haar in de steek te laten. Integendeel: het was altijd mijn steun en toeverlaat in goede en kwade dagen. Helaas is iemand tussen ons komen te staan die van in het begin tegen mij was.”  Hiermee verwijst Frans duidelijk naar Dylan, waarmee Wendy sinds een paar maanden opnieuw contact heeft. Het is een publiek geheim dat het van in het begin niet boterde tussen Frans en Wendy’s oudste zoon.   Nochtans zou volgens Wendy alles koek en ei zijn tussen Dylan en Frans.  “Het is bij ons altijd een gezellige boel. Vaak komen we samen en zitten we rond de tafel om gezellig bij te praten,” liet Wendy onlangs nog weten.  “Ik heb ooit  éénmaal aan tafel gezeten met Dylan maar da’s intussen meer dan 10 jaar geleden,” weerlegt Frans.  

Wendy en Frans waren 12 jaar een koppel. Ze leerden elkaar kennen via het programma ‘Wie Wordt De Man Van Wendy.  Ze hebben samen een dochtertje, Estelle.

advertentie