10 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 28 maart 2024

Sam Gooris herkent eigen hit niet in Wat een Jaar!

Foto: VTM

In Wat een Jaar! keert Koen Wauters op zaterdag 28 september terug naar 1995, het jaar waarin Sam Gooris en Christoff de Vlaamse podia veroveren. Zij zijn dus de geknipte gasten om aan de zijde van Jonas Van Geel en Nathalie Meskens de wondere wereld van 1995 te herontdekken. Beide gasten komen niet met lege handen: Sam heeft weinig vertrouwen in gastheer Koen en brengt zijn eigen bak bier mee, Christoff heeft dé hype van 1995 aan zijn voeten: rollerskates. Maar of dat ook op wieltjes loopt?

Christoff vertelt dat hij in 1995 nog niet helemaal uit de kast is gekomen, maar dat hij al wel de zegen van zijn grootouders had. Sam roept dat jaar zijn volk massaal op om het gras te laten groeien en woont nog, net zoals Christoff, in ‘hotel mama’. Diezelfde mama was ook verantwoordelijk voor zijn styling, bekent hij.

De Drie Tenoren scoren in 1995 wereldwijd succes met hun optredens. Jonas en Nathalie besluiten hun beste tenorbeentje voor te zetten. Versterking krijgen ze van Voice-finalist Wannes Lacroix. Het trio zingt drie hits in het ‘Google Translate Italiaans’. Wanneer Jonas, Nathalie en Wannes Laat Het Gras Maar Groeien onder handen nemen, blijkt Sam Gooris zijn eigen nummer niet te herkennen. Sterker nog: Koen Wauters valt bijna om van verbazing als hij Sams antwoord leest.

De Wat een Jaar!-studio verwelkomt zaterdag ook wat knap en gespierd manvolk. In 1995 wordt de Belg Tom Nuyens uitgeroepen tot Mister World. Maar hoe ziet Tom er 24 jaar later uit? Twaalf blinkende binken in bloot bovenlijf die de studio instappen, het wordt net niet te veel voor Christoff… Maar kan hij ook de echte Mister World uit het rijtje halen?

Terug naar 1995, zaterdag 28 september om 20.30 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today