William Boeva binnenkort op tournee met ‘B30VA’

0

William Boeva heeft leuk nieuws: hij heeft de titel en de affiche van zijn derde solovoorstelling vrijgegeven. Op 1 februari gaat ‘B30VA’ in première. Daarna tourt hij doorheen heel Vlaanderen.

William Boeva is 30 geworden. Dertig. Toen we hem vroegen wat hij daarvan vond, riep hij: “Ik ben nog altijd jong!” Daarna bekogelde hij ons met flippo’s en Pokémonkaarten.

En daar wringt dus het schoentje: 30 jaar. Nog niet oud, maar ook niet echt jong meer. Er wordt namelijk zoveel verwacht van iemand die 30 is. Heb je al een huis? Ga je trouwen? Heb je kinderen? Heb je een extra oplader voor je smartphone?
Wat dan met al het leuks dat tot je 29ste wel nog gewoon mocht? Waarom mag je plots niet meer last-minute afspreken met vrienden en in het midden van de nacht take-away bestellen? Waarom is Nintendo-merchandise verzamelen opeens voor kinderen? “En ja, ik weet ook wel dat die lege pizzadozen buitengezet moeten worden, maar ik heb er een fort mee gebouwd en dat is ook waardevol!”

Is zijn leven nu voorbij? Of stelt hij zich aan en moet alles nog beginnen?
William voelt aan alles dat hij nu zijn leven echt in handen moet nemen, want het is nog niet te laat! Denkt hij.
Het is tijd om afscheid te nemen van de oude William…

Première op 1 februari in Arenberg in zijn thuisstad Antwerpen.
P.S.: De werktitel van deze voorstelling was ‘Leveren jullie ook aan huis?’. ‘B30VA’ is de definitieve titel voor dezelfde voorstelling. Heb je dus al tickets gekocht voor ‘Leveren jullie ook aan huis?’, dan krijg je uiteraard nog steeds toegang tot de voorstelling van William Boeva.

advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here