10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Annie Geeraerts: “Ik mis de eenvoud van vroeger”

Foto: DPG Media

Annie Geeraerts is 97 jaar en heeft de wereld doorheen de jaren vaak zien veranderen. Het voelt alsof ze op een sneltrein heeft gezeten die niet van plan was om te stoppen.

“Sommigen beweren dat vroeger alles beter was, maar ik denk dat elke tijd zijn eigen charme heeft. De vooruitgang in technologie is indrukwekkend, maar ik mis soms de eenvoud van vroeger”, zegt ze in Primo.

De actrice heeft veel veranderingen meegemaakt en niet alle veranderingen zijn zo makkelijk voor iemand van haar leeftijd.

“De invloed van sociale ontwikkelingen en technologische vooruitgang is enorm. En de snelheid van die veranderingen neemt steeds toe. Op mijn leeftijd is het niet evident meer om alles bij te benen. Zo heb ik bijvoorbeeld wel een smartphone, maar begrijp ik niet alle toeters en bellen die erop zitten. Als mijn gsm niet doet wat ik ervan verwacht, krijg ik soms goesting om hem uit het raam te gooien. Een telefoon met een draaischijf had minder functies, maar daar had je ook geen handleiding voor nodig.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today