21 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022
21 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022

Evi Hanssen overwint alcoholverslaving: “het leven is gemakkelijker zonder drank”

Foto: VTM

‘Het leven is geen ponykamp’, een opmerking die dankzij ‘De Mol’ plots veelvuldig werd gebruikt en ook wordt gebruikt door Evi Hanssen. Zij besloot om te stoppen met alcohol drinken en te onderzoeken wat stoppen met alcohol zou doen met haar lichaam. Ze schrijft haar ervaringen neer in haar nieuwste boek ‘Sinds ik niet meer drink’.

“Ik heb gaandeweg het proces iets waardevols ontdekt: het leven is gemakkelijker zonder drank. De dipjes zijn sneller weg, je wordt minder snel ziek en je herstelt vlugger. Het feit dat je jezelf niet kan verdoven met een quick fix, maakt dat je een probleem of stresssituatie sneller aanpakt. En ik slaap veel beter”, vertelt ze in Het Laatste Nieuws.

Evi kan een leven zonder alcohol alleen maar aanraden aan iedereen die er zijn twijfels over heeft. “Ik word ’s morgens kiplekker wakker en ben veel productiever. Het kan toeval zijn, maar in de twee jaar dat ik niet meer drink, heb ik drie boeken uitgebracht, een succesvol meditatieproject gestart, een musicalreeks gedaan en ben ik radio blijven maken. Het leven rolt echt makkelijker”, aldus Evi.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today