17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Karen Damen: “Ik heb het duidelijk nog altijd”

Interessant genoeg om over te praten

Foto: VTM

Het leven van Karen Damen ziet er helemaal anders uit nu ze niet meer samen is met Antony Van der Wee. De twee waren heel wat jaren samen, maar eind 2023 kwam er toch een einde aan die relatie.

Ondertussen duiken er her en der alweer roddels op over een nieuwe relatie van Karen, dit keer met haar manager Niels William. Dat komt nog eens bovenop al die fakeberichten op sociale media over geldfraude.

“Het wil toch zeggen dat ik het nog altijd heb, dat ik zelfs in Nederland nog interessant genoeg ben om roddels over te verzinnen. Awel, daar ben ik heel blij mee”, lacht Karen in Dag Allemaal.

Karen mag dan wel niet meer bij K3 zingen, haar agenda zit nog altijd afgeladen vol. Zeker in 2024 is er nog maar weinig plaats vrij.

“M’n agenda loopt over, ja. Gelukkig heb ik alles onder controle… Allez, niet ik, maar mijn management. Ik heb het een tijd geleden nog in een interview met jullie gezegd: ‘Ik mis het geleefd worden bij K3.’ Kristel heeft mij toen een berichtje gestuurd om te vragen of ik me wel goed voelde.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today