13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Kobe Ilsen: “Dat vind ik straf van Viktor”

Foto: VIER

Viktor Verhulst kennen we allemaal als ‘De zoon van Gert Verhulst’. Viktor timmert hard aan een eigen carrière, maar de associatie met Gert zal altijd blijven bestaan. Maar dat stoort Viktor niet. Intussen heeft hij ook heel wat goede vrienden gemaakt in de showbizz, en één van hen is presentator Kobe Ilsen.


Kobe die heel wat vooroordelen had over Viktor heeft ondertussen zijn mening kunnen bijstellen. “Ik vind het heel straf van Viktor dat hij ondanks zijn achtergrond een echt mensenmens is en geen centenmens. Arbeider of CEO, het maakt voor hem allemaal niks uit”, verklaart Ilsen in Het Laatste Nieuws.


Voor Viktor is dat heel normaal. “Je moet kijken naar wie iemand is, niet naar wat iemand is. In het geval van Kobe is dat een waanzinnig warme mens. Als je in de put zit of iets nodig hebt, kun je altijd bij hem terecht.”


Viktor is 27, Kobe 39, je zou dus kunnen spreken van een generatiekloof. Maar daar is tussen de twee niks van te merken. “Ik ben vroeg gestopt met studeren om achter de schermen van Studio 100 te werken. Dan word je verplicht om matuur te worden. En Kobe is heel jong van geest”, lacht Viktor.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today