0 °C Antwerpen, BE
zondag 3 december 2023
0 °C Antwerpen, BE
zondag 3 december 2023

Tine Priem: “Dat is nooit mijn bedoeling geweest”

Tine Priem
Foto: VRT

Tine Priem is een bezige bij. Ze heeft al veel professionele uitdagingen gehad waardoor het niet altijd even makkelijk ging. Toch probeert ze positief in het leven te staan. Ze probeert haar dromen na te streven, mindful te leven en te groeien.

Ze schreef er zelfs een boek over: ‘Van Geluk Gesproken’. Met het boek wil de actrice aantonen dat gelukkig zijn voor iedereen haalbaar kan zijn.

“Ik doe al meer dan tien jaar aan journaling. Dat helpt me positief te blijven, te relativeren en me te focussen op het goeie. ‘Van Geluk Gesproken’ legt de nadruk op de kleine dingen die jou gelukkig maken. Zelfs als je een slechte dag hebt gehad, zijn er altijd dingen die positief zijn geweest”, vertelt ze in Tv Familie.

De actrice heeft talloze notitieboekjes en vond dat het tijd werd om alles samen te brengen in één boek. Ze startte daarmee in de lockdown.

“Ik verveelde me. Ik begon met schrijven zonder zelfs maar het idee om het ooit uit te geven. Ik breng deze geluksplanner niet zozeer voor mezelf uit, maar om andere mensen vooruit te helpen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today