Natalia en Jef Neve doen Brugge en Oostende aan!

0
Natalia
© Concertevents

Natalia en pianist Jef Neve samen op toernee:  het lijkt misschien één of andere uitdaging voor een spectaculair nieuw tv-format, maar niks is minder waar.  Deze twee Kempenaren trekken binnenkort naar Oostende en Brugge.

Deze twee Kempenaren kwamen elkaar al een paar keer per toeval tegen op het podium en steeds spatte het plezier, de humor, maar vooral de positieve muzikale verrassing er vanaf. “Het gaat om een beknopte tournee waarmee Jef en Natalia in februari en maart 2019 langs wat grotere cultuurcentra en enkele andere zalen trekken”, aldus het management van Natalia.

Het avontuur is nieuw voor allebei. Geen toeters en bellen rond Natalia, geen standaard ritmesectie bij Jef, maar één en al oor voor elkaar en elkaars muziek. Op zoek naar manieren om die songs uit te puren, te strippen en zo te brengen dat ze je helemaal van je sokken blazen.

Combineer het krachtigste koppel stembanden van Vlaanderen met de meest veelzijdige pianist van dit moment en u krijgt vuurwerk, dat is gegarandeerd!

Praktisch

  • Wanneer? 8 februari 2019 – Concertgebouw Brugge en 31 maart 2019 – Kuraal Oostende
  • Info en tickets: www.concertevents.be
advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here