15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024
15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

Peter Van de Veire gaat presenteren op VIER

Peter Van de Veire
© VIER

De presentator van de splinternieuwe VIER-show ‘De Battle’ is bekend: niemand minder dan MNM-dj en De Slimste Mens Ter Wereld Peter Van de Veire neemt die taak binnenkort op zich.

Peter zal de spectaculaire studioshow – waarin Gert en James hun lichaam en geest tot het uiterste drijven met spannende uitdagingen – van begin tot einde in goede banen leiden en ervoor zorgen dat alles eerlijk verloopt tijdens het uitvoeren van de moeilijke opdrachten.

Peter Van de Veire is alvast in de wolken: “Ik ben enorm enthousiast. Een grote avondvullende show presenteren bij VIER met twee ‘sjarels’ als Gert en James zal zeker een uitdaging zijn, maar we hebben wel al één ding gemeen: er is bij iedereen een hoek af. Ik moet objectief zijn, maar ik zal hen toch zo neutraal mogelijk proberen aan te moedigen. En indien nodig zal ik mijn schouders aanbieden om hen te troosten na een pijnlijke val.”

De Battle: het concept

Al sinds januari zijn Gert Verhulst en James Cooke hun lichaam en geest intensief aan het trainen om enkele spectaculaire en moeilijke opdrachten tot een goed einde te brengen. In deze unieke show – mét livepubliek – worden Gert en James volledig uit hun comfortzone gehaald door spannende uitdagingen van bekende Vlamingen en bekende Nederlanders. Van acrobatische stunts met een trapeze op extreme hoogtes tot next level hersentraining. Ze doen het allemaal. Ze gaan de spannende strijd aan met hun Nederlandse collega’s, met de uitdaging en vooral met zichzelf. Wat is de kans dat ze ook effectief slagen in hun opdrachten?

Wanneer het programma zal worden uitgezonden is nog niet gekend, maar de opnames starten in augustus. Het programma is een co-productie met RTL. Meer info over het programma wordt later bekendgemaakt.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today