Frans Bauer brengt nieuw album ‘Levenslied’ uit!

Frans Bauer
© NRGY Music

Frans Bauer zit niet verlegen om er flink tegenaan te gaan. Naast zijn eigen TV show op zondagavond en een erg succesvolle theatertour ‘Tour de Frans’ die hem tot mid juni overal in Nederland en Vlaanderen brengt, heeft de populaire zanger sinds vrijdag een nieuw album in de rekken liggen : ‘Levenslied’.

Frans is dolenthousiast over het resultaat : “Met dit album ga ik verder waar ik bijna 25 jaar geleden begon : het onvervalste, pure levenslied, met een eigentijds geluid. Het album bevat liedjes voor ieder moment. Beladen teksten voor emotionele momenten, maar ook een vrolijke noot voor de feestelijke momenten. Tijdens de theatertour waarmee ik nog tot en met juni door Nederland en België trek, zal ik zeker een aantal nieuwe liedjes ten gehore brengen.”

Nieuwe clip hit op sociale media!

De single ‘Kom nu maar in mijn armen’, die eind 2017 verscheen, staat nog steeds in de Nederlandstalige hitlijsten en is al weken het meest gestreamde nummer op diverse landelijke zenders in Vlaanderen en het digitale HitsNL. Zijn nieuwste liedje ‘Blijf Vanavond Heel Even Bij Mij’ gaat erin als koek en wasafgelopen weekend al meteen een hit op de sociale media.

Het album bevat 14 nieuwe songs en zijn door de volkszanger zelf geschreven en geproduceerd, tesamen met Laurens van Wessel. Zoals de titel al doet vermoeden staat het album vol met levensliederen.

Tour De Frans in Oostende, Hasselt en Antwerpen!

De theatershow ‘Tour de Frans’ komt naar Vlaanderen.  Op 30 april 2018 en 1 mei 2018 kan je terecht in het Kursaal Oostende. 3 juni 2018 trekt de ‘Tour De Frans’ naar de Stadsschouwburg Antwerpen en op 16 juni 2018 kan je Frans bewonderen in het Ethias Theater Hasselt.

Alle info www.tourdefrans.be.  Het nieuwe album kan je downloaden via iTunes.

advertentie