15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024
15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

Niels Destadsbader moet enkel Ed Sheeran laten voorgaan in de MNM1000

Niels Destadsbader
© Christof Desmedt

Niels Destadsbader moet enkel Ed Sheeran laten voorgaan in de MNM1000, de lijst met favoriete nummers van de MNM-luisteraars. Zijn hit ‘Verover Mij’ komt helemaal uit het niets op de tweede plaats in de lijst, voorafgegaan door ‘Perfect’ van Ed Sheeran. Sheeran staat voor het tweede jaar op rij op de eerste plaats. Vorig jaar stond hij al aan de top met ‘Shape of You’. Queen sluit de top 3 af met ‘Bohemian Rhapsody’.

“Ik zit zélf al de hele week te luisteren naar de MNM1000. Stiekem hoopte ik ‘Verover Mij’ ergens te horen. Maar sinds vrijdag had ik het eigenlijk opgegeven omdat ik dacht dat ik al lang gepasseerd was. Niet dus. Los op 2. Zot!” aldus een opgeluchte Niels Destadsbader.

De nieuwste editie van de MNM1000 bevestigt dat de MNM-luisteraar met beide voeten in het heden en de actualiteit staat. Artiesten die het afgelopen jaar extra relevant waren scoren hoog. Ed Sheeran verkocht de wei van Werchter uit. Niels Destadsbader speelde 2 keer in een bomvol Sportpaleis en zocht zijn voorprogramma samen met MNM; en de Queen-film ‘Bohemian Rhapsody’ was dit jaar een hit in de bioscoop.

Hoewel Ed Sheeran op nummer 1 gestemd werd, is hij met zijn 12 nummers in de lijst niet de meest voorkomende artiest in de MNM1000. Rihanna voert dat lijstje aan met 17 nummers, op de voet gevolgd door Michael Jackson (met 16 nummers) en Beyoncé met 15 nummers. 

‘Verover Mij’ van Niels Destadsbader is met zijn tweede plek de hoogst genoteerde Vlaamse productie. In totaal staan er 4 Vlaamse artiesten in de allerbeste 20: Niels Destadsbader wordt vergezeld door Gorky met ‘Mia’ (13), Stan Van Samang met ‘Een Ster’ (17) en Dimitri Vegas & Like Mike met ‘The Hum’ (18). 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today