Drukke tijden voor uitgeverij Hamley Books

© Hamley Books

Het zijn drukke tijden voor Hamley Books, de Antwerpse uitgeverij uit Puurs-Sint-Amands. Kalenderjaar 2019 startte voor de uitgeverij met het vastleggen van eerste auteur Luna Van Roosen. Intussen werden ook andere schrijvers onder contract gelegd en verscheen recent ook een nieuw boek van Hamley Books.

Naast de beloftevolle Luna Van Roosen, kondigde Hamley Books de voorbije weken nog andere namen aan die onder hun label een nieuw boek zouden uitbrengen. Het gaat meerbepaald om Lara Reims, Esther Boek en Pat Craenbroeck. Die laatste gooide de voorbije maanden bijzonder hoge ogen met haar debuut ‘Uitgebroed’, een soort CSI in België. Eerder deze week kwam via Hamley Books overigens ook de e-bookversie van dit boek uit.

Nieuwe boeken op komst

Naast het vastleggen van nieuwe auteurs, heeft de uitgeverij natuurlijk ook werk gemaakt van het uitbrengen van nieuwe boeken. Zo kwam deze week het spannende jeugdboek ‘De Duistere School’ van oprichtster Sandra J. Paul uit, een boek dat volgend week zaterdag officieel zal worden voorgesteld tijdens een lanceringsevenement in Merchtem. Het zwaartepunt dit voorjaar ligt bij Hamley Books vooral op de maanden maart en april. Op 28 maart brengt de uitgeefster onder haar pseudoniem Joanne Carlton het boek ‘Dust’ op de markt. Een boek waarmee ze voor het tweede jaar op rij geselecteerd werd voor de prestigieuze London Book Fair.

Op 4 april verschijnt ‘De perfecte moeder’ van Esther Boek, op 24 april is het de beurt aan ‘Upgrade’ van Lara Reims en op 15 mei brengt Sandra J. Paul ‘Kwijt’ uit . Voor de volledigheid: ‘Day Dreamer’, het eerste boek van Luna Van Roosen, staat gepland voor 16 september en onder de Joanne Carlton-vlag valt op 15 september ook nog ‘Onder het zand’ te verwachten. Voor de talenknobbels onder ons, dat laatste boek wordt inderdaad de Nederlandstalige versie van ‘Dust’. De uitgeverij kennende is dit slechts een topje van de ijsberg, want ook de komende maanden zullen er nog diverse boeken verschijnen bij Hamley Books. Daarover later meer uiteraard.

advertentie