8 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
8 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

De Infiltrant brengt hommage aan Roman Polanski’s ‘Chinatown’

De Infiltrant
© Medialaan/VTM

In de nieuwe aflevering van De Infiltrant vanavond op VTM, zijn Geert Van Rampelberg en Wouter Hendrickx vanavont te zien met een verband op hun neus; een ludieke verwijzing naar Roman Polanski’s ‘Chinatown’ uit 1974.

De makers van De Infiltrant zitten niet om een ludieke stunt verlegen.  Zo is in de aflevering van vanavond een kleine verwijzing verwerkt naar ‘Chinatown’, de film die regisseur Roman Polanski in 1974 uitbracht.  In de film was Jack Nicholson te zien die na een aanvaring met een gangster de rest van de film met een pleister op zijn neus rondliep.

In de aflevering van vanavond zit het er bovenarms op, want na een kort optreden in de eerste aflevering, keert Wouter Hendrickx terug als Lars, de handlanger van Freddy Bernaerts. Lars werd tijdens de eerste aflevering opgepakt voor drugssmokkel, en is nu weer op vrije voeten.

Hij wil zijn positie bij Freddy terug. Maar die heeft de laatste maanden een nieuw hulpje, Danny (Geert Van Rampelberg). Lars zet de grove middelen in om Danny opzij te schuiven.

De Infiltrant, vanavond om 21u40 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today