5 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023
5 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023

Guillaume Devos woedend: “Als ik dat crapuul tegenkom, ik sla los op zijn muil”

Guillaume Devos
Foto: DPG Media

Het zit hoog bij Guillaume Devos. De acteur, die destijds bekend werd bij de grote massa als Pierrot Van den Bossche in ‘Familie’ en nu actief is als theater- en musicalacteur, vertelt in Primo over een recente onaangename gebeurtenis.

Een oudere collega stuurde hem een mail met de vraag om in zijn naam iTunes giftcards aan te kopen voor een nieuw lokaal goed doel in Ronse dat kansarme kinderen steunt.

Hij zag er geen graten in en die vraag leek best normaal, want zijn collega is niet zo begaafd met technologie. “Omdat mijn collega iets ouder en niet zo’n techneut is, was het niet verwonderlijk dat hij het principe van die giftcards niet kende. Ik eigenlijk ook niet”, verklaart hij. 

Achteraf, toen hij bij zijn collega naar een terugbetaling vroeg, werd duidelijk dat hij eigenlijk aan het mailen was met een oplichter. Zijn collega bleek van geen mails af te weten en ook hij was dus een slachtoffer.

“Ik heb aangifte gedaan, maar verwacht niet dat ik mijn geld ga terugzien. Ik hoop wel dat gerechtigheid geschiedt. Ik heb de oplichter ook nog een scheldmail gestuurd met daarin de niet mis te verstane boodschap ‘Je ouders zijn vast fier op jou dat jij op de kap van kansarme kinderen mensen geld ligt af te troggelen!’ Echt waar, dit staat voor mij synoniem voor het misbruik van kinderen. Moest ik het krapuul dat dit gedaan heeft tegenkomen? Ik zou los op zijn muil slaan”, aldus een zichtbaar aangedane Devos.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today