28 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 juni 2023
28 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 juni 2023

Jacky Lafon: “misschien moet ik een voorbeeld nemen aan Annie Geeraerts”

Jacky Lafon voelde tijdens de zomermaanden opnieuw vlinders in de buik. Maar de prins op het witte paard bleek getrouwd en dat was voor de actrice een afknapper. “Ik ben al door té veel mannen belogen. Dat wil ik niet meer meemaken,” onthult de voormalige Familie-actrice in het weekblad. En nog voor de relatie begon was ze alweer over.

Toch heeft Jacky Lafon er geen problemen mee om nog steeds als vrijgezel door het leven te gaan.” Een leuke relatie is tof, maar ik wil niet forceren. Ik ben alleenstaande, maar niet eenzaam. Ik heb een fantastische dochter en schoonzoon, een hondje waar ik zielsveel van hou, leuke vrienden, toffe familie,” somt Jacky Lafon op.

“Misschien moet ik net als Annie tot m’n 90ste wachten op de ware,” lacht Jacky Lafon, waarmee ze verwijst naar Annie Geeraerts (de bomma in Familie) die nog op latere leeftijd opnieuw de liefde vond. “Ik heb hen onlangs nog bezocht. Het zijn echte tortelduifjes, zo schattig!”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today