10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 19 maart 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 19 maart 2024

Marijn Devalck keer na 7 jaar terug naar het theater

Enkele jaren geleden besliste Marijn Devalck om zijn theatercarrière ‘on hold’ te zetten. Nu staat hij terug op de planken in de nieuwste productie van Uitgezonderd.: ASSISEN 3 – DE WURGMOORD.

“Regisseur Frank Van Laecke belde me voor Assisen. Ik leerde hem indertijd kennen als een stille figurant in de opera. Hij ontpopte zich later tot een geweldige regisseur en auteur. Als Frank me belt, zeg ik ja.”

Na Assisen 1 en Assisen 2 brengt Uitgezonderd. opnieuw een nieuwe versie van het succesvolle format waarbij het publiek de jury is. Zij bepalen over schuld of onschuld van de beklaagde.

Marijn Devalck speelt in Assisen 3 één van de getuigen van de moord op een waarzegster.

“Wanneer ik een nieuw personage invul, heb ik de gewoonte in mijn eigen verleden te zoeken naar mensen die ik ooit ontmoette. Ik denk dat ik hem gevonden heb. Ik ben dan ook heel benieuwd of Frank eenzelfde beeld in zijn hoofd heeft voor dit personage.”

Naast Marijn en vaste acteurs Francesca Vanthielen, Kürt Rogiers en Frans Maas vervoegen ook Danni Heylen, Steven Goegebeur, Sandrine André en Linda De Ridder de cast.

Locatie: Theater Elckerlyc
Vanaf 12 maart tem 2 april (première op zondag 15 maart om 15u00)
Info & tickets: www.uitgezonderd.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today