3 °C Antwerpen, BE
zondag 28 november 2021
3 °C Antwerpen, BE
zondag 28 november 2021

Belgium’s Got Talent-kandidaat emotioneel: “mijn mama lijdt zoveel pijn”

Foto: DPG Media

Hij liet tijdens de auditieronde van ‘Belgium’s Got Talent’ en stevige indruk na. De Gentse zanger Wilk, alias Jorg Dhondt verscheen met lange haren en een gitaar op het podium, om er daarna een stevig nummer te brengen voor zijn moeder. De zanger pakte iedereen in en wist het publiek te charmeren met zijn rustige, en lieve karakter. Iets wat niemand meteen in de man zag toen hij het podium op kwam.

“Mijn moeder kampt met een ernstige reumatische aandoening. Met dit lied probeer ik haar gerust te stellen”, vertelde Wilko voor zijn optreden. Hij speelde de sterren van de hemel en de jury was meteen verkocht. An Lemmens had een heleboel complimenten klaar voor Wilk. “Dit is het soort muziek waar ik van hou en jij bent het soort man waar ik verliefd op zou kunnen worden.”

In Tv Familie praat Jorg over de aandoening van zijn mama. “Die reuma zit in haar hele lichaam, al sinds haar jeugd. Met medicatie kon ze die reumatische pijn lange tijd onder controle houden. Maar er zijn complicaties opgetreden. De pijn gaat dus met pieken en dalen, wat het moeilijk maakt om te functioneren.”

Met het nummer ‘Worry mama’ probeert Wilk zijn moeder gerust te stellen.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today