7 °C Antwerpen, BE
maandag 29 november 2021
7 °C Antwerpen, BE
maandag 29 november 2021

Miguel Wiels stopt bij K3 en dat heeft grote gevolgen

Foto: Photo News

Woensdagochtend heeft Miguel Wiels zijn afscheid bij K3 aangekondigd. De componist heeft meer dan 240 K3-liedjes opgenomen, heel wat nummers werden een hit en zitten in ons collectief geheugen. Is het een toeval dat Miguel net vertrekt nu Klaasje ook stopt?

Het afscheid van Miguel Wiels bij K3 heeft ook belangrijke gevolgen voor de zoektocht naar wie Klaasje zal opvolgen.

Niels was jurylid bij K2 Zoekt K3 waarin Josje als opvolgster van Kathleen werd aangeduid en was ook betrokken bij K3 Zoekt K3 waarin de nieuwe K3’tjes Klaasje, Hanne en Marthe werden gekozen.

Maar bij de nieuwe zoektocht zal Miguel Wiels niet betrokken zijn, bevestigt de K3-componist aan Het Laatste Nieuws. “Ook bij de rondes die reeds geweest zijn, was ik niet aanwezig”, bevestigt ‘Mickey’.

Miguel Wiels stond vaak sceptisch bij de grote wijzigingen die K3 onderging in het verleden, maar nu heeft hij er goede hoop in dat het opnieuw goed zal komen.

“Ik geloof wel dat het opnieuw een succes zal worden. In het begin was ik diegene die het meest sceptisch was over de formule van K3 veranderen. Ik vroeg me af of het zou werken, maar elke personeelswissel binnen K3 is zeer geslaagd verlopen”, besluit Miguel Wiels in Het Laatste Nieuws.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today