David Vandyck geeft zich letterlijk bloot!

David Vandyck
© David Vandyck

Vanaf vandaag kan je het nieuwe album  van zanger David Vandyck in pre-order bestellen en samen met de release van zijn nieuwe single ‘Om Je Heen’ vierde hij dat met een wel gedurfde foto op zijn Facebook en Instagram pagina.

Ik heb een plaat gemaakt waarop ik mij voor het eerst helemaal blootgeef. En dat heb ik dan vandaag maar even letterlijk genomen. Zot zijn doet geen zeer, toch?!”, aldus David die naar eigen zeggen toch even twee keer moest nadenken hoe bloot hij wel degelijk zou gaan.

Met zijn nominatie voor Zomerhit (‘Ik Leef Voor Jou’) kreeg de Vlaamse zanger voluit bevestiging dat zijn nieuwe muzikale weg wel degelijk gesmaakt wordt in Vlaanderen. “Dat Niels Destadsbader zou winnen, was natuurlijk geen verrassing. Maar voor mij was op het podium van Radio 2 staan voor zowat 800.000 één kijkers, zeker een absoluut hoogtepunt!”.

Ook tijdens zijn Radio 2 passage vorige week merkte Kim Debrie al op dat de transformatie die David doormaakte bijna onherkenbaar is, maar deze foto hadden de fans allicht toch niet meteen zien aankomen.
We speelden gisterenavond een concert aan de kust en tussen de soundcheck en het optreden hadden we het gekke idee om me ook letterlijk in mijn blootje te zetten. Qua tekst en inhoud van de songs was dat een bewuste, maar daarom niet altijd een makkelijke keuze. In mijn bloot gat op het strand gaan staan, was dat al evenmin”, besluit David.

Wie de cd vooruitbesteld op iTunes merkt op dat tussen de 11 nieuwe songs onder andere ook een duet met de Nederlandse zanger Thomas Berge staat. Wij zijn nu al benieuwd hoe de liedjes zullen klinken! Maar daarvoor zullen we nog moeten wachten tot 13/09want dan stelt David Vandyck het volledige album met zijn band voor tijdens een live showcase in Transfo Zwevegem. Op 14/09, ligt de voor David en zijn fans langverwachte cd, dan ook echt in de winkels.

David’s nieuwste single ‘Om Je Heen’ is nu overal te koop.

advertentie