Ingrii brengt lentefrisse cover van Patricia Paays ‘Je Bent Niet Hip’

Ingrii
© VDM Produkties

Sommige nummers doorstaan moeiteloos de tand des tijds. Dat geld zeker voor ‘Je Bent Niet Hip’ van Patricia Paay, een nummer ui 1967 die anno 2018 door Ingrii in een fris jasje wordt gestopt.

Muziek is voor Ingrii een ideale uitlaatklep en dat werd meteen duidelijk toen ze haar eerste single ‘Leef’ uitbracht. Het nummer toont perfect aan hoe Ingrii in het leven staat: positief, sterk en met een gezonde dosis positivisme! Dat positieve wist ze moeiteloos door te trekken toen ze vorig jaar haar tweede singel ‘Smoorverliefd’ uitbracht. Nu de donkere dagen van de winter hebben plaatsgemaakt voor het nieuwe geluid van de lente, vond Ingrii het hoog tijd voor een nieuwe single.

‘Je Bent Niet Hip’ is een vrolijke meezinger die al door heel wat artiesten gecoverd werd. Voor het origineel moeten we terug naar het Duitsland van 1967. Siw Malmkvist scoorde met ‘Ein Neues Spiel, Ein Neues Glück’ een dijk van een hit. In datzelfde jaar pikte de toen nog piepjonge Patricia Paay het nummer op en maakt er ‘Je Bent Niet Hip’ van; een nummer dat ondermeer door The Lynn Sisters de onsterfelijkheid werd ingezongen.

Ingrii haalde de oude hit van Paay van onder het stof en stak het nummer in een lentefris kleedje. De zangeres bewijst dat het nummer moeiteloos de tand des tijds doorstaan heeft en anno 2018 nog steeds niets aan meezinggehalte heeft ingeboet.

advertentie